top of page
hardloper

Klantenservice

Hoe werkte het?

Wij zorgen ervoor dat je nooit meer jouw vieze sportsokken uit de wasmand hoeft te halen. Iedere eerste week van de nieuwe maand ontvang jij jouw nieuw uniek paar HEROX-sportsokken bij jou thuis op de deurmat.

 

Wat kost het?

Voor slechts €12,99 p.m. krijg jij de beste sportsokken op de deurmat waarmee jij ook nog eens het goede doel steunt. 

Het abonnement wordt iedere 15de van de maand afgeschreven, dit kan bij de eerste afschrijving afwijken i.v.m. nieuw lidmaatschap. 

Hoe wijzig ik mijn adres, maat of andere gegevens?

Ga je verhuizen, wil je een andere maat of wil je andere gegevens veranderen? Stuur dan een e-mail naar info@heroxsocks.nl en wij verwerken voor jou de gegevens.

Sokken niet ontvangen?
Check even of de betaling is gelukt. Wanneer deze niet gelukt is worden er ook geen sokken geleverd. Mocht er iets anders aan de hand zijn, stuur ons dan snel een mail. Want ja, wij zijn ook mensen en helaas gaat er ook bij ons wel eens iets mis.

Abonnement stopzetten?
Stuur ons een email naar info@heroxsocks.nl, en wij verwerken de opzegging voor jou. Na de eerste maand geldt er een maand opzegtermijn. Omdat wij ons bedrijf en producten altijd willen verbeteren zijn wij benieuwd naar de reden van de opzegging, wij zouden het fijn vinden als je deze in de mail erbij wilt vermelden.

bottom of page